Palvelut | Suodata veneilykohteita palveluiden mukaan

Palvelut

Lisäpalvelut

<< edellinen 1 ... 5 6 7 8 9 10 seuraava >>

Devon Mikel huijari

PenA (vierailija) | 22.06.2012 09:14

Arvasin heti huijariksi. Mielen kiinnosta aloin viestitellä takasin ja aika kauan nuo jaksaa yrittää. Jos ei muuta niin vien ainaki aikaa niiltä.

Gary Garner täällä taas ostoksilla

Juha (vierailija) | 27.06.2012 13:54

Täällä kanssa oli Gary Garner yrittämässä auton ostoa. Laitamme kaverin suoraan mappi ööhön.

minä, kuka muu:
Eli googlaamalla tuon osoitteen kautta löytyi tämä sivusto - venettä olen myymässä.
Taitavia ovat, sai jo melkein vakuuttuneeksi, kun lupasi lähettää rahat suoraan tilille PayPal'in sijasta ... onneksi lähdin ihmettelemään mikä tuo osoite on ja johtaako minnekään.

Poliisi ei taida tehdä asian eteen mitään, näin ymmärsin kun kysyin aiemmin päivällä ... tuolloin tuosta kyselystä ei vielä saanut riittävästi selvää onko pelkkä huijausyritys. Rikostahan ei vielä ole tapahtunut, joten poliisi ei voi mitään.

Garner Gary
Age: 49
Date of birth
02/26/1964
Most recent address:
Calle san pedro n 2 portal 6 2B villanueva del pardillo Madrid 28229
Crimina Records:
O records found
Aliases/Name variation
Gar


garner gary

bella (vierailija) (vierailija) | 29.06.2012 06:35

Minullekin on tullut pariin otteeseen näitä viestejä että haluaa ostaa veneen.Laittaisi ensin rahat Paypal tiulille ja sitten agentti hakeee veneen melkein menin tohon ,mutta onneksi ystävä alkoi penkoa asiia ja selvisai että HUIJARI se oli.Kaikkea ne yrittää

katteeks käy

myyjä (vierailija) | 29.06.2012 23:36

Mulla on edelleen myynnissä tosi hyvä falkkoni motari ja x.ä purkkari eikä ole tullut yhtään tommosta ostotarjousta, myisin heti. Tuntuu vähän hullulta täyttä näitä sivuja noilla tyhjänpäiväisillä viesteillä. Ymmärrän kyllä, että jos joku maalaistollo saa ulkomaalaiskielisen viestin ja ymmärtää siitä sen verran, että se on tarkoitettu sille, sen on pakko kailotettaa se maailmalle. Sen vois olla helpommin lähettää se textiviestinä kavereille ja jättää nää sivut todelliseen käyttöön

”Ostajalla” taas identiteettiongelmia

Äteritsiputeritsi (vierailija) | 03.07.2012 10:58

Tosi hyödyllinen tämä viestiketju, sillä minun venettäni yrittää kiivaasti aamuyöstä tekstiviestittämällä ostaa Randy Scott -niminen henkilö, jonka sähköpostiosoite on nimelle David Harrison. Ilmeinen identiteettiongelma tälläkin henkilöllä. Myyn vain käteiskaupalla!

Sähköpostia tulee tähän tapaan nimellä
georgeandirinadiener@live.fr
Hello,
can you please tell us if it is possible to see your boat? Do you sell
also a tow?
Best regards
ja tässä huijarin puh.nro
Viestin lähettäjän puhelinnumero: 0404560094

ambroskin@gmail.com

hk (vierailija) | 04.07.2012 14:59

ambroskin@gmail.com

Tälläsella sähköpostiosoitteella on samanlainen huijari liikkeellä keltaisenpörssin sivuilla ainakin.

lisää veli vekkuleita

lauri lepokorpi (vierailija) | 09.07.2012 17:59

meilläkin samaa settiä tällaiselta kaverilta "USA"sta
vene oli nettiveneessä ja keltaisessa pörssissä:


"When last was it serviced, how long have you owned it?? and what's your lowest price for it. I would be able to make payment through paypal, i find it the easiest way to use my credit card safely and is a safe and reliable method of payment... Let me know your price for it .I hope to hear from you soon, and i will make all transportation preparations for it to be transported to my home in Washington, USA.If possible can you send me some more recent picture or video of the item ?"


Below is my address:

Name : Mr.Dan Jaspa
Address: 2309 E Main St
City: Washington
County: USA
Post Code: WA 98372
Country: United State.



tää koko threadi olis hyvä julkasta nettiveneessä, keltasessa pörssissä sun muualla...


- L

belmar (vierailija) | 09.07.2012 18:00

mummy.park6

Merikarhu (vierailija) | 10.07.2012 12:14

Ja vielä yritti(vät) pari kertaa

Jo tuttu ketjussa mainittu linda.perry
sähköpostiosoitteeseen
r.darren@hotmail.com

ja uusi nimimerkki
mummy.park6
email-osoitteeseen
stlouisvittonto@gmail.com

Fjord 24 Weekender

Pete (vierailija) | 20.07.2012 19:06

Tällainen osoite halusi ostaa venettäni Ruotsin Båtnytt sivuilta: James Dennison Homer [mailto:capttrevischols07@gmail.com] Usa:n maavoimien Kapteeni, joka on tällä hetkellä Afganistanissa "terroristivastaisessa" sodassa, on kerännyt paljon rahaa(8,5mil$ )tuhotuista kohteista. Hän ei halua rahojen menevän uudestaan "terroristeille" ja hän ei voi viedä rahoja kotimaahansa?
Huomioikaa huijaukset. Tekstiä oli 26 riviä viestissä, minkä hän lähetti minulle.

Venehuijari nyt liikkeellä nimellä Rene Larsen?

renelarsen@live.dk (vierailija) | 28.07.2012 20:52

Rene Larsen -niminen kaveri Kööpenhaminasta haluaa ostaa veneeni, ilmoitus Nettiveneessä, maksutapana käy ainoastaan Paypal ja muutoinkin noudattaa samaa kaavaa, kuljetusyrityksen toimesta vene noudettaisiin täältä. Ei kai kukaan ole niin tyhmä, että luovuttaa 40.000 € veneensä ennenkuin rahat omalla pankkitilillä ja sekään ei vielä takaa maksusuorituksen lopullisuutta.

Rene Larsen puhelinnumerosta Miketacoma5

renelarsen@live.dk (vierailija) | 28.07.2012 21:17

Moi

Kysely veneestä tekstiviestillä (nettiveneessä myynnissä;) tuli myös meille.

Huijaus kuten heti arveltiinkin kun puh numeron johon pyysivät sähköpostilla vastauksen onko vene vielä myynnissä .

Sama René Larsen nyt liikkeellä taas nyt kyseessä yli 100000 euron vene kyseessä

TheMaaan (vierailija) | 30.07.2012 13:44

renelarsen@live.dk:
Rene Larsen -niminen kaveri Kööpenhaminasta haluaa ostaa veneeni, ilmoitus Nettiveneessä, maksutapana käy ainoastaan Paypal ja muutoinkin noudattaa samaa kaavaa, kuljetusyrityksen toimesta vene noudettaisiin täältä. Ei kai kukaan ole niin tyhmä, että luovuttaa 40.000 € veneensä ennenkuin rahat omalla pankkitilillä ja sekään ei vielä takaa maksusuorituksen lopullisuutta.



Lähetti ensiksi tekstiviestin nimellä miketacoma5 ja kysyi että onko vene vielä myynnissä jonka jälkeen olemme pitäneet yhteyttä sähköisesti ja hän on todella kiinnostunut asiasta ja sanoo että ei ole mitään syytä huoleen ja että hänellä on jo järjestänyt kuljetuksen veneelle. Maksutapana toimii vain PayPal ja ei pankki. Asia alkoi haiskahtaa kun hän ei antanut kuljetusliikkeen nimeä vaikka kysyimme sitä moneen kertaan ja että hän olisi kiinnostunut tekemään kaupat ilman ostosopimusta...

deamonvic lähettäjänä

Jep jep.. (vierailija) | 02.08.2012 18:18

Nyt jokunen päivä myöhemmin ralphwaters001@gmail.com haluaa ostaa veneemmeja viestin lähettäjänä deamonvic

Onko tästä joku ilmoittanut jo poliisille sillä kyllä joku tähän lankaan varmasti menee eikä tajua netistä tarkastaa asiaa..

että näin.. alla oma visestini edellisestä tekstarista



Rene Larsen puhelinnumerosta Miketacoma5

renelarsen@live.dk (vierailija) | 28.07.2012 21:17

Moi

Kysely veneestä tekstiviestillä (nettiveneessä myynnissä tuli myös meille.

Huijaus kuten heti arveltiinkin kun puh numeron johon pyysivät sähköpostilla vastauksen onko vene vielä myynnissä .

Chris Dahl -autonostoaikeissa

vipe (vierailija) | 09.08.2012 00:17

Pekka:
nyt nimellä Chris Dahl, dahl12@live.com


Tuli juuri samanlainen ja sisältöinen kysely kuin alla kuvailtu, nyt autosta. Aktiivisia ovat. Kiva, että pidätte yllä että osaa varoa.

Chris Dahl täälläkin.

vierailija 2 (vierailija) | 09.08.2012 14:19

Kaveri edellisessä viestissä mainutusta sähköspotisoitteesta yriiti minultakin osataa nettiautoin kautta samoin metodein.

Chris Dahl asialla

hp (vierailija) | 10.08.2012 00:01

Moottoripyörän perään kyseli nettimoton kautta...
"Is it still for sale? please reply me to dahl12@live.com"

Chris täälläkin..

jn (vierailija) | 10.08.2012 17:13

Meilläkin kyseltiin moottoripyörän perään. Ja ensimmäinen viesti oli, "Is it still for sale? please reply me to dahl12@live.com"

Tom Petersen

Risu (vierailija) | 10.08.2012 23:31

Lontoosta Tom Petersen samat PayPal-lauseet ja kuviot.Varokaa!

Mr. Ralph Waters is back…

Venehenkinen (vierailija) | 11.08.2012 23:19

Juupa juu. Kuuluisa jo monellakin nimellä, yritti ostaa myös minun veneeni via Paypal. Kiitos aktiivisen netinkäytön, jäi lyhyeen kaupat.

John Oxlade yrittää kanssa ostella PayPalin kautta..

Vempula (vierailija) | 12.08.2012 22:56

Joo, Venettä myynnissä Nettiveneessä ja kysely tuli eka tekstarina ja pyysi lähettämään sähköpostia.. Sama kuvio kuin edellä.. Sitkeesti yrittää kysellä eikö millään onnistuis maksaa paypalin kanssa.. On kuulemma meri biologi eikä pääse nyt maih hoitamaan raha asioitaan eikä ole nettipankkia.. jepjep.. Hyvä kun tuli tää ketju luettua. Lontoosta muka tämäkin..

Roberto Alex

Auton ostossa (vierailija) | 13.08.2012 14:03

Faijalta osteli Roberto Alex niminen australialainen merikapteeni autoa ja paypalilla tietysti, kun ei mereltä pankkiin pääse :)

Varokaa myös asuntovaunua myytäessä

Kipa (vierailija) | 14.08.2012 21:43

Hei, minulle on Nettikaravaani.com'issa asuntovaunu myytävänä ja viime yönä minulle oli tullut tekstari, jossa lähettäjänä "julie.snell", muttei tietoa numerosta. Pyydettiin ottamaan sähköpostitse yhteyttä bonnie.182@hotmail.com'iin, johon laitoinkin lisäinfoa. Kaikki muu kuulostaa juuri samantapaiselta kuin mitä täällä varoituksista on kerrottu. Eli oltaisiin heti ostamassa vaunu Englantiin ja rahat maksettaisiin PayPal-tilille ennen kuin edes kukaan tulisi katsomaan vaunua saati allekirjoittamaan mitään kauppakirjoja tai sopimuksia.
Bonnie Lyons -nimellä ratsastaa tämä kuka lie.

Kun hetken aikaa ihmettelin asiaa, niin onneksi googlailin kuitenkin paypal huijaukset -haulla.

Chris Dahl

Janne (vierailija) | 16.08.2012 20:49

Chrisu yrittää edelleen nettiautossa...

(vierailija) | 20.08.2012 16:28

<< edellinen 1 ... 5 6 7 8 9 10 seuraava >>

Uusimmat avaukset

Kaikki keskustelut